Albert Brojka

politikan shqiptar

Albert Brojka ka lindur në Tiranë. Ai është politikan shqiptar, ish zëvendës Ministër, ish Ministër i Ndërtimit, ish kryetar i Partisë Demokratike në Tiranë si dhe kryetar i Bashkisë së Tiranës [1] prej vitit 1996 deri në vitin 2000. Si inxhinier minierash ai ka dhenë edhe kontribut në zhvillimin e fushës minerare në Shqipëri.

Albert Brojka.jpg


Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.


ReferimetRedakto

  1. ^ Valter Gjoni. "42 kryetarët e Tiranës. Album fotografik dhe biografik", Tiranë, Shkurt 2016.