Aleksandër Moisiu : mes Triestes dhe Durrësit

Aleksandër Moisiu : mes Triestes dhe Durrësit libër me autor Sali Hidri dhe Hasan Ulqini (red.). Botuar në Tiranë nga "Argeta-LMG", në vitin 2007. Faqe 200.