Alfred Trebicka është aktor, regjisor dhe skenarist shqiptar. Ai lindi në vitin 1966. Kreu studimet e larta në Akademinë e Arteve. Dhe më pas studioi në Danimarkë. Eshtë fitues i disa cmimeve si Cmimet Kult, Aktori më i mirë në festivalin e Preshevës etj. Ka bashkëpunuar me disa regjisorë të huaj nga Turqia dhe Kanadaja. Eshtë i martuar me aktoren Violeta Trebicka. Aktualisht është petagog i mjeshtrisë së Aktorit në Universitetin e Arteve.

Teater

Redakto

Aktrim

Redakto

Skenare

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto