Ali Pashë Tepelena është roman historik me autor Sabri Godo. Shtëpia botuese Artemida, viti 1993, faqe 386. Ky botim është edhe ripunimi i tretë që i bëhet këtij romani. Botimi i parë në vitin 1970, si dhe i dyti më 1992. [1]

BurimetRedakto

  1. ^ https://http Arkivuar 14 janar 2016 tek Wayback Machine://http Arkivuar 28 tetor 2008 tek Wayback Machine://www.bksh.al/