Ana është një film me metrazh të shkurtër i vitit 2015. [1][2] Fabula e filmit është historia e Anës një mësueseje literature në universitet e cila bashkëjeton me të dashurin e saj biznesmen, Benin prej disa vitesh. Ana nis një lidhje dashurie me Ergin një prej studentëve të saj, ndërsa Beni përpiqet që të rifitojë sërish dashurinë e saj. [3][4]


Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia: Ajola Daja
  • Aktorët: Ina Gjonçi në rolin e Anës, Igli Zarka në rolin e Ergit, Enkel Gurakuqi në rolin e Benit.
  • Producent: Bunker Film +

ReferimeRedakto