Andrzej Sebastian Duda (Krakov, 16 maj 1972) është politikan dhe jurist polak. Ai u zgjodh president i Polonisë në vitin 2015 si kandidat i Partisë Ligj e Drejtësi (pol: Prawo i Sprawiedliwość).

Lidhje të jashtmeRedakto