Apollon Baçe Ka lindur në Tiranë më 1943. Arkeolog, publicist, profesor dhe akademik shqiptar.


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.