Appetite for Destruction

album nga Guns N' Roses
(Përcjellë nga Appetite For Destruction)

Appetite for Destruction ishte albumi i parë e groupit hard rock Amerikan Guns N' Roses. Albumi u nise të shiteshe në vitin 1987. Der me sot, albumi ka shitur më shumë se 28 milion kopje në tërë botën.

Example alt text
Kapaku i Albumit

Vështrimi kritikRedakto

Appetite for Destruction konsiderohet si një nga albumet më të famshme dhe më me influencë në tërë historinë e rock-ut.

Listë e këngëve ne albumRedakto

 1. "Welcome to the Jungle"
 2. "It's So Easy"
 3. "Nightrain"
 4. "Out ta Get Me"
 5. "Mr. Brownstone"
 6. "Paradise City"
 7. "My Michelle"
 8. "Think About You"
 9. "Sweet Child o' Mine"
 10. "You're Crazy"
 11. "Anything Goes"
 12. "Rocket Queen"