Albumi "Aramam" është lëshuar në vitin 2004 nga këngëtari dhe artisti i madh İbrahim Tatlıses. Ky album i mban 17 këngë të rezervuara.

Aramam
nga İbrahim Tatlıses
Lëshuar më 2004
Zhanri Arabesk
Zgjatja 2004-2005
Gjuha Turqisht
Label Erol Kose Production
Kronologjia e İbrahim Tatlıses
Sizler İçin (2005) Aramam (2004) Tek Tek (2003)

CD 1Redakto

 • Aramam - (İbrahim Tatlıses)
 • Ben de İnsanım - (İbrahim Tatlıses)
 • Rojin - (İbrahim Tatlıses)
 • Neden Saçların Beyazlanmış - (İbrahim Tatlıses)
 • Tamam Aşkım - (İbrahim Tatlıses)
 • Kız Beni Vurmaz mıyım - (İbrahim Tatlıses)
 • Kal Benim İçin - (İbrahim Tatlıses)
 • Leylim Ley - (İbrahim Tatlıses)
 • Beyaz Mendil - (İbrahim Tatlıses)

CD 2Redakto

 • Barışmam - (İbrahim Tatlıses)
 • Dedi ki Nişanlıyam - (İbrahim Tatlıses)
 • Tak Beni Takmam Seni - (İbrahim Tatlıses)
 • Rındanım - (İbrahim Tatlıses)
 • Yaz Geldi - (İbrahim Tatlıses)
 • Aramam (Remix) - (İbrahim Tatlıses)
 • Neden Saçların Beyazlanmış (Remix) - (İbrahim Tatlıses)