Arben Dervishi është një aktor i mirënjohur shqiptar. Ai është i mirënjohur për pjesëmarrjen e tij në teatrin e Korçës dhe për filmat e tij, të cilët janë nga filmat më të preferuar komikë shqipëtar. Ai ka lindur në vitin 1963 në një fshat të Korçës; Biranj dhe ndoqi studimet në 'Akademine e Arteve' në Tiranë. Ai kohet e fundit ka marre pjese ne show Portokalli ne televizionin Top Channel. Por me pas u duhej te largohej nga Portokalli sepse femijet e tij deshironin te jetonin ne Amerike, vendodhja i tij tani. Arbeni dallohet per sensin e tij te holle te humorit.