Arena është një film i realizuar në vitin 2011. Filmi flet për Fredin, pasioni i të cilit ishte cirku. Për të realizuar ëndrrën e tij ai niset drejt metropolit.

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia: Jozefina Luci
  • Prodhuar nga: Akademia e Filmit & Multimedias Marub

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok