Aristidh Kola dhe shtypi shqiptar

Aristidh Kola dhe shtypi shqiptar libër me kujtime, shkrime publicistike dhe poezi me Autor Arben P. Llalla. Botuar nga "ARS-ZZ" në Tetovë viti 2007. Faqet e librit 171.

Aristidh Kola dhe shtypi shqiptar.jpg

...I nisa kërkimet e mija për biografinë e Aristidh Kolës gjatë kohës kur ai ishte gjallë. Mblidhja çdo faqe gazete që më binte në dorë ku shkruante Ai ose shkruhej për të. Por kur zilja e telefonit ra në fillim të tetorit dhe më thanë që Aristidhi kishte vdekur mu duk e pabesueshme, e padrejtë që një njeri i mirë , një shkencëtar iku nga kjo jetë në një moshë të re, në kulmin e karrierës së tij shkencore...

...Me Aristidh Kolën jam njohur nga afër në vitin 1998, në kohën e vështirë që po kalonte populli shqiptar i Kosovës...