Armando Subashi.jpg

Armando Subashi është deputet i Partisë Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë.Gjithashtu ai është dhe kryetari i bashkisë së qytetit të Fierit


Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.