Arsim Bajrami nga fshati LlopatKumanovë, Maqedoni ushtarak shqiptar, dëshmor i luftës në Maqedoni.

Arsim Bajrami ju kishte bashkuar forcave shqiptare që luftonin edhe më tutje pas çlirimit të Kosovës për lirin e shqiptarëve në territoret e administruara nga Maqedonia, gjatë viteve 2000. Ai kishte lene jetim dy femije Blerina dhe Arsime Bajrami. Blerina Bajrami kishte 1 vjet kurse gruaja ishte me barre me femijen e dyte Arsimen...