Atanas Albanski (Shqiptari) (1880 - 1943) ishte një revolucionar maqedonas nga rrethi i Gostivarit, pjesëmarrës në lëvizjen revolucionare maqedonase, dhe aktivist i Organizatës Revolucionare Maqedonase.[1]

Atanas Albanski

ReferimeRedakto

  1. ^ Енциклопедија ВМРО, Скопје, 2015, fq. 3 - 5