Autobiografia (Jeronim De Rada)

Autobiografia (Jeronim De Rada).JPG

Autobiografia Autori: Jeronim De Rada. Përkthyer dhe pajisur me shënime nga Prof. Dr. Jup Kastrati. Botuar nga "Onufri" Tiranë, 2001. Faqet e librit 206.