Klodi jeton me babain e tij në mërgim. Një ditë teksa kthehet nga puna, gjen babain e vdekur në shtëpi, dhe nga ky moment jeta e tij komplikohet... Bazuar në një histori të vërtetë. [1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia/Directed by:Gledis Bica
  • Aktorët/Cast:Klodian Hoxha, Fatmir Murataj,Dashamir Mekolli, Seit Myftari, Erjus Tufa,Florian Dobi
  • Prodhuar nga/Produced by:Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok