Bashkim Alibali është një këngëtar shqiptar nga Shqipëria. Ai lindi më 25 tetor 1957.

Bashkim Alibali një nga këngëtarët më në zë shqiptar. Lindur në Tiranë dhe rritur në Shkodër

Diskografia

Redakto
 • Nata e fundit e studentit
 • Në duart e nënës
 • S’ma njohe zemrën
 • Se kam të lehtë
 • Mes bukurive
 • Shalli i kaltër i rinisë
 • Rritu moj vajzë e malit o
 • Në duart e nënës
 • Lulet e mollës
 • Urimi i ditëlindjes
 • Borë me hënë
 • Nënës time
 • Për ty baba
 • Motrës sime - duet Eduart Jubani
 • Përher me ty - duet Nertila Koka

Lidhje të jashtme

Redakto

Intervistë: https://web.archive.org/web/20160310080708/http://www.merbraha.com/index.php/intervista/1218.html