Bejsbolli

Bejsbolli (ang. Baseball) është një sport ekipesh me prejardhje amerikane. Një skuadër përbëhet nga 9 veta. Qëllimi i lojës është ta godasësh topin larg, edhe të vraposhë reth katrorit me rërë, para se skuadra tjetër ta sjelli topin mbrapsh dhe të eliminojnë nga loja. Kjo lojë është e famshme në SHBA, Kubë, Japoni dhe Kanada.

Stadium i bejsbollit

Bejsbolli (ang. Baseball) është një sport ekipesh me prejardhje amerikane. Një skuadër përbëhet nga 9 veta. Qëllimi i lojës është ta godasësh topin larg, edhe të vraposhë reth katrorit me rërë, para se skuadra tjetër ta sjelli topin mbrapsh dhe të eliminojnë nga loja. Kjo lojë është e famshme në SHBA, Kubë, Japoni dhe Kanada.