Bektashizmi në Shqipëri : bibliografi

Bektashizmi në Shqipëri : bibliografi me autorë Maksim Gjinaj, Petrit Bezhani, Nuri Çuni dhe Xhevahir Spahiu (red.). Botuar në Tiranë nga "Albpaper", në vitin 2004. Faqet e librit 624. ISBN 99943-601-0-8