Një beqar është një burrë që nuk është dhe nuk ka qenë kurrë i martuar.

Beqare Redakto

I referohet një femre që nuk është dhe nuk ka qenë kurrë e martuar.

Referenca Redakto

Lidhje të jashtme Redakto