Berati : historia dhe arkitektura

Berati : historia dhe arkitektura libër me autorë Apollon Baçe, Aleksandër Meksi, Emin Riza dhe Valter Shtylla (rec.), Albana Velianj (red.), dhe autorët kolektivë nga Akademia e Shkencave. Instituti i Monumenteve. Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 2011. Faqet e librit 286.