Besa Nr 1, prill 2011.JPG

Revista "Besa" është organ i Lidhjes së Shoqatave Shqiptare "Iliria" në Suedi.

Revista "Besa" është sofër e shtruar me bukë, krip e zemër për çdo krijues, gazetar , intelektual, politikan, ëndërrimtar a filozof që për bazë të lakimeve, thurjeve, tundimeve të tij/saj ka mbarëvajtjen e kombit shqiptar, interesin dhe ruajtjen e të qenit shqiptar, të individit dhe komunitetit shqiptar në diasporë edhe pse i shkëputur fizikisht nga trungu. DIASPORA-OPINIONE-DIASPORA – Kjo është rubrika e lexuesve të revistës "Besa" dhe e të gjithë atyre që ndjejnë se diçka duan të thonë e ta bëjnë publik mendimin e tyre për diasporën shqiptare.


Ballina të revistësRedakto