Betimi i popullit të Tepelenës në Derven dhe lufta frontale në Qafën e Miricës : 4 maj 1943-1979

Betimi i popullit të Tepelenës në Derven dhe lufta frontale në Qafën e Miricës : 4 maj 1943-1979 : përgat. në kuadrin e 35-vjetorit të Çlirimit të Atdheut dhe fitores së Revolucionit Popullor. Broshurë e botuar në Sarandë nga Muzeu Historik i Tepelenës, në vitin 1979. Faqe 13. [1]

Burimet Redakto

  1. ^ http://www.bksh.al/