Bibliografi e letërsisë artistike të përkthyer në shqip 1944-2000

Bibliografi e letërsisë artistike të përkthyer në shqip 1944-2000.jpg

Bibliografi e letërsisë artistike të përkthyer në shqip 1944-2000 Autori: Vjollca Hysenbegasi. Botuesi: Toena. Faqet e librit 560.

Bibliografi e letërsisë artistike të përkthyer në shqip (1944-2000) e ndërtuar në dy forma: sipas autorëve dhe sipas titujve. Të dhënat janë të shkruara si në një ekuacion: autori, titulli, gjinia letrare, përkthyesi, hartuesi i parathënies, redaktori, piktori, botuesi, shtëpia botuese, vendi i botimit, viti, numri i faqeve, çmimi, shtypshkronja, tirazhi, formati.