Biblioteka, zëri i Shqipërisë (revistë)

Biblioteka, zëri i Shqipërisë ishte revistë shqiptare numri i parë i së cilës u paraqit më 28 mars të vitit 1919Sofje, Billgari. Revista u drejtua nga Themistokli Gërmenji. Ishte revistë politike e letrare në shqip e pjesërisht në anglisht e frëngjisht.

HistoriaRedakto

Numri i pare doli me 16 mars 1915 dhe u botuan edhe 6 numra te tjere