Bilal Agalliu është çiklist shqiptar. Ka lindur më 24 prill 1935 në Tiranë. Ai doli 11 herë i pari në klasifikimin e përgjithshëm në Turin e Shqipërisë (1954-1963 dhe 1965).[1]

ReferimetRedakto

  1. ^ [http://www.siteducyclisme.net/coureurfiche.php?coureurid=66529 Site du Cyclisme]