Përmbajtja e filmitRedakto

Në prag të Vitit të Ri, Andrea është i zënë duke organizuar përgatitjet përfundimtare të pushimeve. Megjithatë, në këtë natë, do të ndodhë një ngjarje e papritur. [1]

ZhaneriRedakto

  • Dramë sociale

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto