Bledar Çuçi

politikan nga Shqipëria

Bledar Çuçi është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[1] Ai i përket Partisë Socialiste, e cila ka fituar dhe mazhorancën në këto zgjedhje.

Referime dhe shënime Redakto