Borrik (serbisht:Борик apo Borik) është një lagje në Banja Luka, Bosnje. Është e vendosur në anën e majtë të lumit Vrbas. Është e ndarë në dy pjesë: Borrik I dhe Borrik II.

Lamele
Поглед на Борик.jpg