Brruti është një fshatkomunën Gjinajrrethin e HasitShqipërisë. Brruti i vjetër shtrihej në veri të Kukësit të Vjetër, dhe tashmë rrënojat e tij gjenden nën Liqenin e Fierzës. Ajo që ka mbetur nga fshati Brrut tani, janë 2-3 shtëpi ende të banuara, të gjendura disa qindra metra më lart se vendi ku ndodhej Brruti i vjetër.

Brrut

Shih edhe Redakto