Leonard Hacker lindi më 1924. Është një aktor dhe komedian.

Buddy Hackett
Informacione personale

3Stooges.jpg Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.