Bujqësia Shqiptare (revistë)

Bujqësia shqiptare (revistë).JPG

"Bujqësia Shqiptare" revistë e Ministrisë së Bujqësisë, ushqimit dhe mbrojtjes së konsumatorit e Republikës së Shqipërisë.

Lidhje të jashtmeRedakto

http://www.mbumk.gov.al/index.php?option=com_content&view=article&id=463&Itemid=602&lang=en[lidhje e thyer]