Bukuroshja e Durrësit (libër)

Bukuroshja e Durrësit : skica, poezi, fabula, përkthime libër me autor Vilson Ziaj dhe Fjoralba Kotorri (red.). Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 1999. Faqe 62. ISBN 99927-31-56-7