Dy miq nga fëmijëra, njëri producent dhe dhe tjetri aktor, nisen për realizimin e filmit të tyre të ardhshëm. Lindja e një fëmije përfundon duke prishur xhirimin e këtij filmi si edhe miqësinë e tyre, por një arsye shumë e fortë do ti ribashkojë ata.

[1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Zhanri: Adventure/Dramë
  • Prodhuar nga: Aida Kasemi “A.A” Film Company Sokol Guri
  • Drejtor: Dritan Mesareja, Julian Canameti
  • Skenari: Dritan Mesareja
  • Fotografia: Denald Grepçka
  • Kostumografia: Avdor Kodhima
  • Dizajni: Avdor Kodhima
  • Redaktor: Dritan Mesareja
  • Muzika: Indrit Mesiti
  • Kasti: Eva Alikaj,Dritan Mesareja,Julian Canameti

ReferimeRedakto