Një vajzë e re piktore, pas një telefonate, niset të takojë të dashurin e saj në vendin e caktuar. Përmes simbolikës e poezisë së udhëtimit të vajzës-flutur, shohim e ndjejmë atmosferën tipike të qytetit, ku përtej një ndjesie lokale përjetojmë edhe problematikën globale.

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia/Director:Stefan Taçi
  • Skenari/Screenplay:Stefan Taçi
  • Piktor/Animator:Stefan Taçi
  • Producent/Producer:Artan Maku
  • Prodhuar nga/Produced by:Maku Production-Al
  • Financuar nga/Financed by Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok