Canillo

Canillo
Harta e Andorrës tregon njësinë Canillo
Popullsia: 3.707
Sipërfaqja : 121 km2
Qendra: Canillo
Kodi postal: AD100
Vendbanime: Canillo, Soldeu, Bordes d'Envalira, El Tarter, Sant Pere, Ransol, Els Plans, El Vilar, l'Armiana, l'Aldosa, El Forn, Prats, Meritxell, Molleres

Qytet dhe njësi adninistrative në Andorrë me një sipërfaqe prej 121 km2 dhe 3.707 banorë. Në përbërje të qytetitt hynë dhe fshatrat: Soldeu, Bordes d'Envalira, El Tarter, Sant Pere, Ransol, Els Plans, El Vilar, l'Armiana, l'Aldosa, El Forn, Prats, Meritxell, Molleres