Cazini

Cazin është qytet dhe qendër e komunës në Bosnjën veriperëndimore në regjionin e Krajinës Boshnjake, afër kufirit me Kroacinë. Është pjesë e Una-Sana Kantonit. Ndodhet në rrugën automobilistike që lidh Bihaçin me Velika Klladushën.

Cazini

44°58′N 15°56′E / 44.967°N 15.933°E / 44.967; 15.933