Charles Aznavour, i lindur Shahnour Varinag Aznavourian më 22 maj 1924 - 1 October 2018, është një këngëtarë, kompozitor, aktivist publik dhe diplomat francez-armen. Ai ka shkruar më shumë se 800 këngë, dhe ka shitur më shumë se 300 milion albume. Aznavouri është një nga këngëtarët më të famshëm në Francë, dhe ndonjëherë quhet 'Frank Sinatra e Francës'.

Referime

Redakto