Charleston (shqiptohet Çarlston) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i shtetit amerikan të Virxhinias Perëndimore. Ai ndodhet në bashkimin e lumenjve Elk dhe Kanawha në qarkun Kanaua. Sipas regjistrimit të vitit 2013, ai ka një popullsi prej 50.821 banorë. Çarlston është qendra e qarkut Kanaua.

Charleston
Charleston
Qytet
Popullsia
 • Gjithsej51,400
Faqja zyrtarewww.cityofcharleston.org


Vendodhja e Çarleston në Virxhinian Perëndimore