Children Of Bodom është bend finlandez i llojit melodic death metal. U krijua nga Alexi Laiho dhe Jaska Raatikainen në vitin 1993 me emrin "Inearthed". Fillimisht kishin koncerte të vogla në klube të ndryshme, por me promovimin e albumit të parë, filluan të jenë pjesmarrës në koncertet e Dimmu Borgir, ku tërhoqën vëmendjen e kompanisë Nuclear Blast. Bendi ka 5 anëtar.

  • Alexi Laiho (kitarë)
  • Roope Latvala (ritëm kitarë)
  • Henkka Seppala (bass kitarë)
  • Jaska Raatikainen (bateri)
  • Janne Viljami Virman (tastierë)
Children Of Bodom

Diskografia Redakto

Albumet Redakto