Condoleezza Rice

Kondoliza Rajs është politikane amerikane, Këshilltarja e Sigurisë Kombëtare të Shteteve të Bashkuara.

Kondoliza Rajs, 46 vjeç, Këshilltarja e Sigurisë Kombëtare e Presidentit Xhorxh Bush, është një specialiste për çështjet ruse dhe të Europës Lindore e respektuar gjerësisht, e cila kohët e fundit ishte një politikane dhe dekane e Universitetit të Stanfordit.

Stub biografi.png Ky artikull në lidhje me Biografia është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.