David Ricardo (Shqip: Devid Rikardo) lindi më 19 prill 1772Londër dhe vdiq më 11 shtator 1823 në Gatobek Park. Rikardo ishte në ekonomist britanik i konsideruar një nga eksponentët më të lartë të shkollës klasike.

David Ricardo

Teoria më e njohur e Rikardos është ajo e krahasueshmërisë.

Shiko dhe Redakto