Një Dentist i njohur edhe si "kirurg dentare", është një mjek i specializuar në diagnostikimin, parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve të dhëmbit.

Dentisti
Fort Stewart, Georgia. Female Army dentist. CPT Jeannine Nordeen (Doctor), an Army Dentist assigned to DENTAC, is... - NARA - 531470.tif
Profesioni
Sektorët e
aktivitetit
Kujdesi shëndetësor

TrajnimiRedakto

PërgjegjësitëRedakto

SpecializimRedakto

BurimiRedakto