Përmbajtja e filmitRedakto

Kur Elma e cila ishte shtatëzanë kthehet nga Italia në Shqipëri, ajo dhe motra e saj Rudina, u nisën në një udhëtim të gjatë për të takuar babanë e tyre të rreptë dhe tradicional. Ato shpresojnë se gjatë kësaj kohe do të gjejnë edhe një djalë i cili do të luaj rolin e bashkëshortit të Elmës.

[1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Zhanri: Dramë
  • Producent: Eno Milkani
  • Drejtues: Florenc Papas
  • Skenarist: Florenc Papas, Ajola Daja
  • Fotograf: Sevdije Kastrati
  • Kast:Luli Bitri, Jonida Vokshi, Amos Zaharia.

ReferimeRedakto