Dervishaj (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Dervishaj (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Dervishaj ka disa përdorime:

Mbiemri i personave
  • Arben Dervishaj – (1962–), lektor në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit të Universitetit Politeknik të Tiranës
  • Sokol Dervishaj – (1969–), ish zëvendës Ministër i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës
Vendbanim