Diplomacia për nesër : Kosova dhe rikthimi i çështjes maqedonase

Diplomacia për nesër : Kosova dhe rikthimi i çështjes maqedonase libër me autor Albert Rakipi dhe Remzi Lani (red.), Lutfi Dervishi (red.). Botuar në Tiranë nga "Koha", në vitin 1999. Faqet e librit 180.