Hape menynë kryesore

Disneyland është nje park argetimi, i krijuar nga Walt Disney dhe kompania e tij.Aty ka shume lojra argetimi,luna park dhe kulla me nivele rreth perrallave klasike te Walt Disney.Disneyland-i vizitohet rreth 4800 here ne vit.Femijet e adhurojne ate vend por bashke me ta dhe te rriturit.

ReferencaRedakto