Ditë dhe net që tronditën Vlorën

Ditë dhe net që tronditën Vlorën : publicistikë me autor Memush Habilaj dhe Albert A. Zholi (red.). Botuar në Tiranë nga "Male", në vitin 2015. Faqet e librit 124.