"Dituria" revistë mujore për fëmijë, të rinjë dhe prindër, kulturore, letrare, artistike shoqërore e argëtuese. E boton QKSH "Migjeni" Boras - Suedi. Kryeredaktor: Sokol Demaku. Këshilli redaktues: Rrahman Jashari, Lena Liden, Agron Çela, Ramadan Myrtaj, Arsim Daka dhe Sinan Kastrati.

Ballina të revistësRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

http://www.immi.se/tidskrifter/dituria